NIEUWS

13-3-2019

Buiten regent het pijpestelen maar binnen wordt volop gerepeteerd voor het concert op 23 Maart a.s. De heren van het koor zijn volledig in het nieuw gestoken compleet met logo’s op de blouse en de broek. De logo’s zijn mogelijk gemaakt door Lohuis Auto’s/ Lohuis Autosport uit Nijverdal. Namens het gehele koor bedankt daarvoor. De heren zien er tip top uit en u komt ze zeker toch bewonderen tijdens ons concert? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

 

29-1-2019.

Win 2 kaarten voor het voorjaarsconcert op 23 maart a.s. Wat moet u daarvoor doen? Volg ons op facebook, like het bericht en win! Vrijdag 15 maart worden er onder de delers 2 kaarten verloot!

Klik op onderstaande afbeelding en u komt op de facebookpagina van Met Hart en Smart. Zien we u ook op 23 maart?

21-1-2019

De kaartverkoop voor ons voorjaarsconcert op 23 mei 2019 is gestart. We zijn druk aan het repeteren om er een knallend concert van te maken. U komt toch? Wees er snel bij want op is op!

Op onderstaande afbeelding staat alle info.

3-1-2019

Het nieuwe jaar is nu 3 dagen oud maar de entreekaarten voor ons voorjaarsconcert zijn gloednieuw. Hou deze site in de gaten hoe u deze entreekaarten kunt bestellen. Info volgt z.sm. U komt toch ook?

28-12-2018

De kerstdagen 2018 zijn achter de rug.

Op naar 2019!

Een nieuw muzikaal jaar waarin wij een spetterend voorjaarsconcert gaan geven op 23 maart. Noteer deze datum alvast in uw agenda en hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Het gehele koor wenst u een gelukkig, gezond en muzikaal 2019 toe!

 

7-9-2018 Met Hart en Smart maakt de tongen los in Nijverdal tijdens Bruisend Nijverdal.

Ze deinden rustig mee op de muziek, sommigen zwaaiden enthousiast met de armen en een enkeling waagde zich aan een dansje in de feesttent van Bruisend Nijverdal op de Markt, waar meer dan 300 ouderen genoten van de meezingmiddag.

Aldus Han Haveman namens Dagblad Tubantia.

Klik op onderstaande foto voor het volledige krantenartikel.

1-9-2018 We zijn er klaar voor! Fris en bruisend.

Klik op onderstaand krantenartikel voor alle info.

1-9-2018 Eerste repetitie na de zomervakantie.

Dinsdag 4 september staan de koorleden te trappelen voor de 1e repetitie na de zomervakantie. Fris en fruitig weer lekker samen zingen en op naar Bruisend Nijverdal!

 

8-8-2018 Optreden Bruisend Nijverdal.

Vrijdagmiddag 7 september treden wij op tijdens de ouderenmiddag georganiseerd door Bruisend Nijverdal. Uit volle borst kan iedereen meezingen en gaan we er een spetterende middag van maken. (14:00-16:00)

U bent van harte welkom. Entree GRATIS en de tent gaat open om 13:30.

Klik op onderstaande afbeelding voor alle info.

8-7-2018 De zomervakantie staat voor de deur.

Deze maand hebben we nog 2 repetities en dan gaan de leden van Met Hart en Smart genieten van de zomervakantie. Dinsdag 4 september beginnen we weer met de repetities. Het gehele koor wenst u een fijne zomervakantie toe en we zien u graag terug bij 1 van onze optredens.

Klik op onderstaande foto voor onze optreed-agenda.

8-7-2018 Optreden Brunch Boerhaar

Kleurige paraplu’s onder een stralende blauwe hemel , feesttent vol met brunchende mensen en ondertussen genietend van ons optreden. Het was weer een mooi feestje in Boerhaar.

Klik op onderstaande foto voor meer foto’s van het optreden.

21-6-2018 Met Hart en Smart bedankt Shantykoor Riessen

Zaterdag 16 juni j.l. was met Hart en Smart uitgenodigd voor de meezingmiddag in Rijssen ter ere van het 5-jarig jubileum van het Shantykoor Riessen. Het was één groot feest en super georganiseerd. Wat hebben we ervan genoten en hopen zeker nog eens samen op te treden.

Klik hier voor het artikel in Tubantia.

Klik hier voor de video van de samenzang.

11-6-2018

Aanstaande zaterdag neemt Met Hart en Smart deel aan het meezingfestijn van het Shantykoor Riessen. Wij hebben er zin in en samen met u maken wij er een mooie middag van. Dus neem uw zangstem mee en laat u horen! De opening is om 12:45.

Klik op onderstaande poster voor meer info van de deelnemende koren.

7-6-2018 Nieuwe website online.

Hierbij presenteren wij u  met trots onze nieuwe website. U vindt hierin alle informatie over ons koor.  Deze zal regelmatig bijgewerkt worden met nieuws, foto’s en video’s. We hopen dat u onze website regelmatig blijft bezoeken.

Deze website is tot stand gekomen door de steun van Shockmedia en het ontwerp van Constance ten Hagen Webdesign.

26-5-2018

Optreden tijdens het  Regge Coast Shantyfestival Nijverdal zaterdag 26 Mei 2018 / Krantenartikel – 29 Mei 2018 – Twents Volksblad

25-05-2018 Nieuwe wet privacy.

Met ingang van 25 Mei 2018 is de nieuwe wet in werking getreden (AVG) aangaande de privacy. De website van Met Hart en Smart heeft de privacy verklaring gepubliceerd onderaan iedere pagina. Hierin leest u precies hoe wij met uw gegevens omgaan.

Klik hier of op onderstaande afbeelding om deze privacy verklaring te lezen.

26-04-2018

Koninklijke onderscheiding voor dirigente Met Hart en Smart.

Het hele koor feliciteert onze kanjer van een dirigente Greet van harte met deze onderscheiding. Wat zijn wij trots op haar.

Geniet, luister en zing met ons mee...

 
Onze optredensVolg ons op Facebook